Hoppa till sidans innehåll

Allmänna bestämmelser tennisskolan


Allmänna bestämmelser tennisskolan

Alla terminer i tennisskolan, d.v.s. tennislekis, minitennis, tennisskola, tävlingsgrupper och vuxenträning är löpande.  Skriftlig uppsägning skall göras inför nästkommande termin senast

  • 15 november inför vårterminen
  • 15 maj inför höstterminen 

Inga muntliga uppsägningar till tränaren på banan accepteras. Endast uppsägning via mail: This is a mailto link

Är platsen inte uppsagd förutsätts att juniorer/eleven fortsätter träningen i tennisskolan även under påföljande termin.

Sker uppsägning eller minskning av antalet träningstimmar efter den 15 maj för höstterminen respektive efter 15 november för vårterminen tar klubben ut en administrativ avgift på 500 kr pga omplanering av tennisskolans träningsgrupper och ombokning av banor..

Om uppsägningen sker efter det att terminen påbörjats utgår full avgift.

Slutar eleven på grund av skada eller av annan orsak som gör att eleven inte kan fortsätta skall läkarintyg uppvisas. Återbetalning sker från och med den dag läkarintyg inlämnats till kansliet. En administrativ avgift på 500 kr debiteras/dras av på beloppet som återbetalas. Om eleven vill behålla sin plats i tennisskolan återbetalas ingen avgift.

Faktura tennisskola

Faktura för tennisskolan skickas ut per email för höstterminen under i september med förfallodag 30 september och för vårterminen skickas fakturan ut i januari och har förfallodag 31 januari. Nya elever faktureras löpande med 10 dagar på fakturan.

På obetalda fakturor lägger klubben på lagstadgade påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor. Trots påminnelser och fakturorna förblir obetalda kan detta medföra att fakturan överförs till Kronofogden och eleven blir avstängd från all träning i SPTK.

Om du önskar delbetala din faktura ska du e-maila på This is a mailto link och få detta bekräftat via e-mail. Fakturan kan endast delas upp på två betalningar och ska därefter vara betald i sin helhet.

Spelar du många timmar i veckan och den sammanlagda terminsavgiften överstiger 10 000 kr har du möjlighet att dela upp den på 4 månader med slutdatum XXXX-04-30. Alla avgifter för terminen ska vara slutbetalda innan du går vidare och anmäler dig till nya aktiviteter.

Prova på!

Vi har endast prova på tennis på vårt öppna hus i januari och september!

I annat fall tecknar du dig för en termin. Om eleven inte önskar delta nästkommande termin gäller ovanstående uppsägningsrutiner. Hoppar eleven av efter några lektioner gäller full betalning för den termin som pågår när man har tackat ja till platsen denna termin.

 

Byte av tid

Under terminen har vi begränsade möjligheter att hjälpa till med byten. I mån av plats hjälper vi gärna till. I annat fall gäller denna plats i gruppen för denna termin och vi hjälper till att byta plats i gruppen till nästa termin.

 

Är det utanför SPTK:s påverkan som gör att platsen inte kan utnyttjas av eleven gäller full betalning för pågående termin.

Medlemskap

För att delta i klubbens verksamhet krävs medlemskap. Medlemskapet löper

1 januari – 31 december.

Junior         500 kr

Senior         500 kr

Familj         750 kr

 

Lektionen

Som förälder och/eller anhörig, beträd aldrig banan under de schemalagda träningspassen. Lämna ditt barn i foajén eller om nödvändigt vid ingången till banan. Våra tränare behöver juniorernas fulla uppmärksamhet. Vår erfarenhet säger oss att störst möjlighet att få den är om vi är själva med spelarna. Det gäller våra yngsta såväl som våra äldre spelare. Alla behöver vi fokusera.

Viktigt att du lär ditt barn att själv bära sin väska, racket och tillbehör till och från banan.

Uppmuntra ditt barn att komma till träningen med fyllda vattenflaskor. Spring till och från banan stör och gör att träningen inte blir effektiv.

Välkomna!

Uppdaterad: 11 DEC 2020 07:16 Skribent: Lena Kubicska

Postadress:
Södertälje Padel- & Tennisklubb - Tennis
Box 106
15122 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sptktennisklubb@gmai...

Se all info