Hoppa till sidans innehåll

Klubben


Södertälje Padel & Tennisklubb  (SPTK)

Södertälje Padel & Tennisklubb i dagligt tal kallat SPTK bildades i januari år 2000 genom en sammanslagning av Södertälje TK (1934) och Pershagen TK (1969). Klubben har ca 190 medlemmar. År 2017 ändrades namnet på föreningen till Södertälje Padel & Tennisklubb på grund av den ökade efterfrågan från medlemmar och allmänheten att utöka verksamheten med padelspel.

Av klubbens medlemmar är ca 140 aktiva inom tennisskolan där vi har 2 fast anställda tränare. Övriga tränare är timarvoderade. Vi kombinerar bredd med tävlimgstennis genom att satsa på alla grupper från minitennis till vuxentennis och lägerverksamhet. Vår målsättning är att ge alla tennisintresserade möjlighet att få spela och utveckla sitt tennisspel.

SPTK arbetar också för att Södertälje som starkt förknippas med tennis framför allt genom Björn Borg, men nu även genom "Joakim Pim-Pim Johansson", ska förbli en tennisstad genom nya stor-stjärnor på världsarenan och många lokala vardagsstjärnor, som framför allt tycker att tennis är kul, på stadens banor.

Klubben har flera framgångsrika juniorer som tävlar såväl runt om i regionen som i större nationella och internationella tävlingar.

SPTK arrangerar tre nationella tävling per år, maj, september och december.

SPTK har än så länge ingen egen inomhushall utan hyr banor i Bollhallen i Södertälje. Klubben äger en plexipave utebana som ligger vid Bollhallen i Södertälje, utomhus. Banorna kan hyras via Bollhallen.

Klubben arrenderar totalt fyra grusbanor av Södertälje kommun som finns vid Bollhallen och i Badparken, centralt i Södertälje centrum.

Välkomna till Södertälje Padel & Tennisklubb

Vårt kansli/klubbrum finns i Södertälje Bollhall på Tvetavägen i Hovsjö.

Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:18 Skribent: Lena Kubicska

 

BANBOKNING

Matchi 

 Gynna SPTK:s sponsorer

Sponsorerna är viktiga för klubbens verksamhet. De gynnar klubbar gynna dem

 

 AudiLogga

 

DanasPlåt_Large

 

Styrhytten

 

 

SödertäljeBetong_Small

 

Södertälje_varmförzinkning

 

TelgeStålcenter_Small

 

 

Om du är intresserad av att synas här och bli sponsor läs mer under Bli sponsor eller kontakta michael.moberg (at) icloud.com

Postadress:
Södertälje Padel- & Tennisklubb - Tennis
Box 106
15122 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sptktennisklubb@gmai...

Se all info